Direct bellen? 088 767 2000

In 6 stappen nieuwe klanten en werknemers via LinkedIn

Nieuwe klanten en werknemers vinden is cruciaal voor MKB-bedrijven die willen groeien. LinkedIn biedt een waardevol platform om je netwerk uit te breiden en je bedrijf onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen.

 

Veel MKB-bedrijven weten dat er momenteel kansen liggen bij LinkedIn maar vaak hebben ze niet de expertise in huis om dit op te pakken. 

 

In dit uitgebreide stappenplan zullen we 6 praktische en eenvoudige stappen delen waarmee je LinkedIn effectief kunt gaan gebruiken. Ook als je nog geen verstand hebt van LinkedIn.

Waarom starten met het LinkedIn 6 stappenplan?

Het 6 stappenplan:

#1 Connect met bestaande contacten

Maak vanuit je persoonlijke profiel connecties met je bestaande contacten, inclusief alle voormalige klanten en prospects. Like en reageer vervolgens op hun content.

#2 Creëer je eigen content

Post minimaal 1 keer per week content zoals: je geleerde lessen, trends in de markt, klantreviews, productupdates en informatieve content.

#3 Vind je doelgroep op LinkedIn

Gebruik de geavanceerde zoekfunctie van LinkedIn of LinkedIn Sales Navigator om je doelgroep te vinden op basis van hun functie, titel, geografie en maak een connectie met hen.

#4 Verkoop niet in het connectieverzoek

Gebruik in plaats daarvan een gepersonaliseerd connectieverzoek en probeer altijd waarde toe te voegen voordat je om iets vraagt.

#5 Maak kennis buiten Linkedin om

Bel de connecties waarmee je hebt gesproken op LinkedIn op om kennis te maken en om te achterhalen of jullie iets voor elkaar kunnen betekenen.

#6 Blijf je netwerk uitbouwen

Stuur 15 connectie verzoeken per dag naar de juiste mensen binnen jouw doelgroep.

Thom van der Kleij


Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Ik sta je graag te woord!

06 1116 2064
thom.vanderkleij@dimpekt.com