Diensten

Online marketing diensten

Een marketing strategie die werkt is een samenkomst van veel expertise. Van menselijk gedrag begrijpen tot communicatie en slimme online marketing implementaties. Elke succesvolle ondernemer brengt dit bij elkaar om continu nieuwe klanten aan te trekken. 

De online marketing aanpak die klanten oplevert

Met ons werken betekent één vast tarief per maand dat efficient wordt ingezet om klanten voor uw bedrijf te genereren.

Het fundament

marketing strategie

Door te starten met een sterke marketing strategie gaat u goed beslagen te ijs.

Klantprofielen & klantenreis

Voordat de strategie wordt uitgewerkt moet u eerst uw klanten kennen. We brengen gezamenlijk de klanten in beeld door middel van klantprofielen en de klantenreis

Online marketing strategie

Uw ondernemersplan vertaald naar een digitale marketing strategie met focus op conversie. We zorgen voor duidelijkheid en structuur zodat uw onderneming kan groeien.

Data inzicht

Zorg dat u altijd inzicht hebt in cruciale marketing cijfers voor uw onderneming. We stellen een dashboard beschikbaar zodat u de data realtime kan inzien en zo de belangrijke ondernemerskeuzes kan maken.

Laten we samen starten met op het opzetten van uw marketing strategie!

Trek gemotiveerde klanten aan

Google vindbaarheid & Content

Doormiddel van sterke content (artikelen, klantcases, productvideo’s etc.) werkt u aan een betere Google vindbaarheid en meer overtuigingskracht in uw communicatie.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Vindbaar zijn in zoekmachines is cruciaal voor online succes. Wij zorgen voor zichtbaarheid met een bewezen SEO strategie en uitvoering zodat u klanten binnenhaalt uit uw organische zichtbaarheid.

Contentstrategie

Op basis van de opgestelde klantprofielen ontwikkelen wij een contentstrategie die uw klant verder helpt. Deze content fungeert als fundament voor uw online marketing strategie.

Content ontwikkeling

We snappen dat u geen tijd hebt om content te schrijven en te ontwerpen voor SEO, e-mails, social media, PR en uw website. Deze zorg wordt door onze content marketeers graag uit handen genomen.

Beter zichtbaar worden in Google ?

wordt beter zichtbaar

Online Adverteren

Vergroot u zichtbaarheid en toon uw content aan uw doelgroep middels online advertentiekanalen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren in Google levert vaak binnen aanzienlijke tijd leads op. Als Google Partner met een bewezen track record halen we alles uit jouw campagnes om je van nieuwe klanten te voorzien.

Social advertising

Het kan een slimme keuze zijn om zichtbaar te zijn op social media met uw producten of diensten. We bepalen samen of dit interessant is en gaan dan voor u aan de slag. We zijn met name gespecialiseerd in LinkedIn en Facebook.

Online advertising

Je kunt ook adverteren in maillijsten, YouTube, op individuele blogs, een app store of Spotify. We kijken samen naar je doelgroep en bepalen waar we die het beste kunnen benaderen.

Meer bezoekers en klanten? Laten wij kijken we voor u kunnen doen!

Identificeer en benader uw klanten

LinkedIn

LinkedIn is het platform voor B2B bedrijven. Wij helpen u het volle potentieel uit LinkedIn te halen.

LinkedIn posts

Door ons te richten op uw niche en belangrijke koperspersonen creëren wij de content waar uw klant naar op zoek is. Een wel doordachte content strategie op basis van een gedegen analyse van uw bedrijf en markt.

Verzamel prospects voor sales

Via LinkedIn premium verzamelen wij individuele prospects lijsten. Op basis van functietitel, branche en grootte van het bedrijf identificeren wij prospects voor uw salesteam.

LinkedIn sales berichten

Middels geavanceerde methodes en sales scripts regelen wij de persoonlijke benadering via LinkedIn zonder dat uw sales hier tijd en energie in hoeft te steken.

Opzoek naar iemand die een contentstrategie voor u uitwerkt?

Groeien maar Deze ondernemers gingen u voor

Ondergrondse boringen

Grond, water en wegenbouw

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Doe compleet vrijblijvend de groeiscan en ontdek uw groeimogelijkheden.

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Vraag de vrijblijvende groeiscan aan en wij vertellen u:

Neem vrijblijvend contact op

Vervolgens...

Stuur Thom een appje
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Thom van der Kleij (B2B Expert)
Heeft u vragen of bent u benieuwd of u uw bedrijf online op de kaart kunt zetten?