Vacature

Digital advertising specialist

Bedrijfsomschrijving

Dimpekt is een startup die de B2B online marketing voor haar MKB klanten transformeert. Een online marketing bureau met een sterke focus op strategische marketing. Bij Dimpekt draait alles om het generen van leads voor onze klant. Met een focus op de klant van de klant, creëert Dimpekt een lead gedreven online marketing strategie voor haar klanten. Altijd resultaat gedreven. Dimpekt gaat ongekende hoogtes bereiken, de vraag is of jij onderdeel wil gaan worden van dit avontuur.

 

Wat vragen we van een digital advertising specialist?

Als digital advertising specialist beschik je over operationele ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van online campagnes (Google en Social Media Ads) en je hebt een strategisch, data-gedreven inzicht. Je denkt campagnes uit, ontwerpt banners en maakt landingspagina’s aan. Je rapporteert direct of indirect aan de klant (dit kan naderhand bepaald worden). Aanvullend vragen we:

  • minimaal 1 à 2 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van kwalitatief hoogwaardige Google Ads en Social media advertising campagnes
  • ervaring met Google Tag Manager, Google Data Studio en Google Analytics
  • hbo werk- en denkniveau
  • zelfstandig kunnen werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een echte teamplayer (je zal nog veel on the job gaan leren en werkt nauw samen met de online marketeer die eindverantwoordelijke naar de klant is)
 

Wij bieden onze digital advertising specialist:

En nu even serieus: wij vragen veel maar hebben ook veel te bieden! Dimpekt is namelijk een bedrijf met een eigen idee over wat een goede werkgever moet zijn. Het zou raar zijn om dat hier uit te leggen. Dát doen wij graag persoonlijk! Voor de functie van digital advertising specialist bieden wij:

  • een marktconform salaris (€2400-€3500 p/m)
  • een fulltime baan (40 uur per week)
  • werken bij een snel groeiende startup die ongekende hoogtes gaat bereiken
  • 25 vakantiedagen
  • genoeg borrels en andere vermakelijke dingen


Tot slot

Ben jij al ervaren op het gebied van digital advertising en wil je je verder ontwikkelen dan nodigen wij je zeker uit om te solliciteren. Denk je de juiste ervaring en motivatie te hebben én wil je graag werken in een vlakke transparante organisatie, met veel zelfstandigheid, waar jouw inbreng nog écht wordt gewaardeerd en gebruikt, stuur dan je motivatie en CV op.

Heb je het idee dat deze functie héél goed bij je kan passen maar mis je bijvoorbeeld op een bepaald vlak enige werkervaring, aarzel dan niet om alsnog je motivatie en CV op te sturen.

Heb je vragen? Bel dan naar 088 – 767 2000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime

Werken bij Dimpekt

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Vraag de vrijblijvende groeiscan aan en wij vertellen u:

Neem vrijblijvend contact op

Vervolgens...

Stuur Thom een appje
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Thom van der Kleij (B2B Expert)
Heeft u vragen of bent u benieuwd of u uw bedrijf online op de kaart kunt zetten?