Direct bellen? 088 767 2000

Wereldwijde zichtbaarheid voor Zelfklevende Bagagelabels

Nieuwe connecties

Weergaven posts

Bedrijfspagina volgers

Eezeetags ontwikkelt en produceert unieke zelfklevende bagagelabels, ontworpen voor self service kiosken en self service bagdrop. Dankzij deze techniek zijn de bagagelabels intuïtief en eenvoudig aan te brengen, en komt er geen afval vrij bij het aanbrengen. Deze labels levert eezeetags aan vliegvelden en luchtvaartmaatschappijen.

Uitdaging eezeetags:

Om een nieuw bagagelabel geïntroduceerd te krijgen bij een vliegveld of luchtvaartmaatschappij, heb je geduld nodig. Daarnaast moet je ook nog in contact komen met de juiste persoon binnen de organisatie, en dat bij vliegvelden over de hele wereld op het juiste moment. Een vliegveld investeert maar eens in de 10 jaar in nieuwe hardware voor het passagiers proces.

Onze aanpak

Het voordeel van LinkedIn is dat je op basis van functietitel en branche de juiste personen bij de juiste organisaties kunt vinden. En dat hebben we gedaan. We hebben deze personen over de hele wereld toegevoegd aan de netwerken van de Eezeetags-salesmanagers. Deze personen zijn bekend geraakt met Eezeetags en zien nu het hele jaar door content van Eezeetags voorbij komen op LinkedIn. Hierdoor zal Eezeetags niet uit hun gedachten verdwijnen.

Resultaat

Meer cases

Plan een Gratis LinkedIn strategie sessie in (t.w.v. €450)

Ontdek hoe jouw MKB-bedrijf kan gaan groeien op LinkedIn.

“Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.”

Dit gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd: