Direct bellen? Bel: 088 767 2000

"Omzetgroei van 35% in 3 jaar"

Omzetgroei

LinkedIn Connecties

Weergaven posts

HMS Machines biedt hoogwaardige apparatuur en advies aan kabelleg aannemers, waaronder kabelinblaasapparatuur, haspelwagens, compressors en kabeltreklieren. Daarnaast verzorgen ze ook verhuur van deze apparatuur via Infrarent B.V.

Uitdaging HMS Machines:

Veel klanten wisten HMS Machines al goed te vinden zonder inzet van online marketing. Echter wisten ze dat er veel meer potentie in het vat zat. Ook was hun doelgroep aan het verjongen.. Gezien het compacte sales team, was er geen capaciteit en kennis in huis om in te zetten op verdere online marketing.

Onze aanpak

HMS Machines werkt met een compact team en is ontzettend druk. Daarom was het belangrijk dat onze strategie hen weinig tijd zou kosten. We zijn begonnen met het in kaart brengen van de doelgroep, inclusief de specifieke functies binnen de juiste bedrijven. Vervolgens hebben we gekeken naar de pijnpunten, wensen en dromen van de doelgroep en hebben we een LinkedIn-campagne opgezet die deze punten aanpakt. 

 

Nadat we deze mensen hadden toegevoegd aan het LinkedIn-netwerk van HMS Machines, konden we hen blijven bereiken met waardevolle content waarin we de pijnpunten, wensen en dromen opnieuw naar voren lieten komen. 

Resultaat

Meer cases

MEP

Plan een Gratis LinkedIn strategie sessie in (t.w.v. €450)

Ontdek hoe jouw MKB-bedrijf kan gaan groeien op LinkedIn.

“Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.”

Dit gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd: