Direct bellen? Bel: 088 767 2000

"20 nieuwe aanvragen en 3 cruciale vacatures vervuld"

LinkedIn Connecties

Weergaven posts

Bedrijfspagina volgers

Kleywegen is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de grond-, weg- en waterbouw. Hun werkzaamheden zijn zeer divers, waaronder bodem- en grondwerk, zowel op schone als verontreinigde terreinen. Ze leggen wegen en bruggen aan en zorgen voor hun onderhoud. Daarnaast voeren ze rioolreconstructies uit en maken ze de omgeving geschikt voor bewoning. Voor zowel groene als grijze terreininrichting kunt u bij Kleywegen terecht.

Uitdaging Kleywegen:

Kleywegen had drie unieke concepten ontwikkeld die ze graag wilden introduceren bij de juiste doelgroep, zoals risicodragende bodemsanering voor projectontwikkelaars. Om te kunnen groeien was Kleywegen,  op zoek naar nieuwe projecten en medewerkers. Ondanks eerdere inspanningen was het niet gelukt om de juiste projecten en mensen te vinden.

Onze aanpak

We begonnen met het in kaart brengen van de doelgroep, gericht op de juiste bedrijven en functietitels. Vervolgens hebben we via een LinkedIn campagne deze doelgroep in contact gebracht met Kleywegen. Uit deze LinkedIn campagne zijn de nieuwe klanten en de juiste kandidaten voortgekomen.

Resultaat

Meer cases

MEP

Plan een Gratis LinkedIn strategie sessie in (t.w.v. €450)

Ontdek hoe jouw MKB-bedrijf kan gaan groeien op LinkedIn.

“Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.”

Dit gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd: