Direct bellen? Bel: 088 767 2000

Online marketing voor
Voedingsmiddelen & Drank industrie

B2B Online marketing voor bedrijven in Drank & Voedingsmiddelen industrie

Effectieve B2B-marketing voor fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken vereist differentiatie. Als uw bedrijf is een leverancier in voedselverwerking, ingrediënten engineering, of verpakkingsmachines, dan is merkpositionering van cruciaal belang bij het vastleggen van uw unique selling points (USP’s) die meer klanten aan kunnen trekken.

 

In deze snel veranderende industrie kan een goed online marketingplan daadwerkelijk helpen vertrouwen in uw merk op te bouwen en nieuwe klanten te vinden. Dimpekt creëert content als: blogs, Kennisartikelen en Whitepapers. Met deze content laten wij aan de onze potentiële klanten zien hoe ze vooruit blijven lopen op de trends in de industrie en hun concurrentievoordelen en unique selling propositions. 

 

Wij kunnen uw boodschap overbrengen aan het juiste publiek, bewustzijn creëren voor uw merk en u helpen nieuwe klanten te werven.

Benieuwd of uw bedrijf online groeipotentie heeft?

Doe de online groeiscan!

Of

Het opstellen van een goede campagne

Een ander belangrijk onderdeel van B2B online marketing voor de Voedingsmiddelen & Drank industrie is het opstellen van gerichte (social media) posts die zullen resoneren met uw doelgroep.
 

Deze informatie helpt ons bij het ontwikkelen van goed opgestelde content die uw concurrentievoordelen het meest efficient overbrengt, Vervolgens verspreiden we deze berichten via kanalen waar uw ideale klanten aandacht aan besteden.

Wat doen wij voor bedrijven in de Voedingsmiddelen & Drank industrie?

Dimpekt biedt een breed scala aan diensten waaruit onze klanten kunnen kiezen om hun perfecte digitale marketing strategie te creëren. Onze diensten die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn:

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Doe compleet vrijblijvend de groeiscan en ontdek uw groeimogelijkheden.