Online marketing voor
Educatieve diensten

B2B Online marketing voor Educatieve diensten

B2B online marketing voor bedrijven in de educatieve diensten verschilt van andere industrieën omdat uw klanten vaak scholen, universiteiten en schooldistricten zijn. Bovendien hebt u vaak een breed scala aan producten en diensten, dus is het belangrijk om een online marketingstrategie te ontwikkelen die uw onderscheidend vermogen weerspiegelt. 

 

Dimpekt biedt online marketing strategieën voor educatieve diensten die u zullen helpen uw boodschap uit te dragen naar de doelgroepen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw producten en/of diensten.

 

Dimpekt doet zorgvuldig demografisch onderzoek om uw klanten in het hoger onderwijs zo efficient mogelijk te bereiken. Wij maken gebruik van marketing strategieën die zich richten op het leveren van een zeer relevante, gerichte boodschap aan uw geselecteerde klantenbestand. Deze aanpak helpt u om betere resultaten te krijgen met uw marketing budget.

Benieuwd of uw bedrijf online groeipotentie heeft?

Doe de online groeiscan!

Of

Uitgevers en distributeurs van leerboeken

Of uw bedrijf nu gespecialiseerd is in eBooks, gedrukte boeken, of beide, u weet dat scholen als universiteiten altijd behoefte hebben aan materiaal van hoge kwaliteit.

 

 Net als leerplanontwikkelaars moet u de leerkrachten en beheerders identificeren die de macht hebben om aankopen te doen en te informeren, om zo uw aanbod onder de aandacht te brengen. U moet hen er ook van overtuigen dat uw materiaal overeenstemt met  hun behoefte.

 

Onze marketingstrategieën voor bedrijven in de educatieve diensten

Dimpekt biedt een breed scala aan diensten waaruit onze klanten kunnen kiezen om hun perfecte digitale marketing strategie te creëren. Onze diensten die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn:

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Doe compleet vrijblijvend de groeiscan en ontdek uw groeimogelijkheden.

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Vraag de vrijblijvende groeiscan aan en wij vertellen u:

Neem vrijblijvend contact op

Vervolgens...

Stuur Thom een appje
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Thom van der Kleij (B2B Expert)
Heeft u vragen of bent u benieuwd of u uw bedrijf online op de kaart kunt zetten?