Online marketing voor
Electronica bedrijven

B2B Online marketing voor Electronica bedrijven

De B2B elektronica-industrie omvat halfgeleiders, telecommunicatie, productie van elektronische componenten, bouwcomponenten, en nog veel meer. De bedrijven in al deze sectoren vinden steeds vaker dat sterke inbound marketing strategieën hen kunnen helpen hun doelgroepen effectiever te vinden. Dimpekt helpt elektronica bedrijven met het opzetten van een gepaste online marketing strategie.


De elektronica-industrie als geheel blijft groeien omdat bedrijven over de hele wereld nieuwe manieren vinden om de vele toepassingen te gebruiken. Er is een sterke vraag naar elektronica in elk van de bovengenoemde categorieën, maar inbound marketing is de manier om ervoor te zorgen dat uw bedrijf zichtbaar is voor de klanten die uw producten en diensten zoeken. Meer dan 75% van de uiteindelijke kopers bekijken vijf of meer stukken content voordat ze een aankoop overwegen, en velen bekijken er meer dan dat! 

Benieuwd of uw bedrijf online groeipotentie heeft?

Doe de online groeiscan!

Of

Hoe werkt B2B Online Marketing voor Electronica bedrijven?

Dimpekt bestudeerd de branche waarin u opereert en samen met u stellen wij persona’s op. We kijken naar wat uw concurrenten doen, om ervoor te zorgen dat uw resultaten die van hen evenaren of overtreffen.

 

Dimpekt biedt een breed scala aan diensten waaruit onze klanten kunnen kiezen om hun perfecte digitale marketing strategie te creëren. Onze diensten die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn:

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Doe compleet vrijblijvend de groeiscan en ontdek uw groeimogelijkheden.

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Vraag de vrijblijvende groeiscan aan en wij vertellen u:

Neem vrijblijvend contact op

Vervolgens...

Stuur Thom een appje
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Thom van der Kleij (B2B Expert)
Heeft u vragen of bent u benieuwd of u uw bedrijf online op de kaart kunt zetten?