Direct bellen? Bel: 088 767 2000

Online marketing voor
Maakindustrie

B2B Online marketing voor de maakindustrie

Leveranciers van industriële componenten moeten in contact komen met doelgerichte klanten om de verkoop hoog te houden. 

Wat moet B2B online marketing voor deze klanten gaan doen:

  • Potentiële klanten bereiken en informeren over uw product
  • Uw bedrijf in beeld brengen op verschillende kanalen

Dimpekt biedt ook zeer effectieve Online Marketing voor industriële en productiebedrijven die aan al deze criteria voldoen of deze zelfs overtreffen.


Als uw bedrijf componenten of complete/subsysteem-assemblages produceert voor de fabrieksautomatisering, de procesproductie, de chemische verwerking of de discrete productie, kan effectieve online marketing u helpen uw omzet te verhogen. 


Wij ontwikkelen een marketingstrategie voor uw bedrijf welke de efficiëntie van uw processen, de kwaliteit van uw producten en uw concurrentievoordelen onder de aandacht brengt. Binnen uw budget geven wij voorrang aan de digitale marketingservices waarmee u de beste resultaten behaalt, of u nu in één branche verkoopt of in meerdere branches.

Benieuwd of uw maakindustrie bedrijf online groeipotentie heeft?

Doe de online groeiscan!

Of

Marketing voor maakindustrie

B2B Online marketing voor de maakindustrie

Industriële bedrijven die zich bezighouden met diensten als inzameling, levering, opslag en conversie werken met een selecte groep klanten met zeer specifieke behoeften. Het kan voor deze bedrijven moeilijk zijn om in contact te komen met potentiële klanten wanneer zij de verkeerde marketingstrategieën gebruiken.

 

Dimpekt analyseert uw huidige online marketing strategie om de sterke en zwakke punten te identificeren. Met behulp van de nieuwste tools op gebieden zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing, e-mailmarketing en Search Ads, creëren wij een uitgebreide B2B marketingstrategie die past bij uw bedrijf.

Wat doen wij voor bedrijven in de maakindustrie?

Dimpekt biedt een breed scala aan diensten waaruit onze klanten kunnen kiezen om hun perfecte digitale marketing strategie te creëren. Onze diensten die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn:

lasbedrijf

Onze klanten in deze branche

Benieuwd of uw bedrijf online kan groeien?

Doe compleet vrijblijvend de groeiscan en ontdek uw groeimogelijkheden.