Direct bellen? Bel: 088 767 2000

Online marketing voor
Software en Technologie bedrijven

B2B Online marketing voor bedrijven in de software en technologie

Dimpekt ontwikkeld een online marketing aanpak die net zo uniek als uw bedrijf. Als software bedrijf heb je vaak te maken met een complexe dienstverlening of product. Door onze ervaring met technisch complexe producten kunnen wij u beter van dienst zijn.

 

In wat voor soort bedrijfssoftware uw bedrijf zich ook specialiseert, een betere aansluiting met uw doelgroep is hoe dan ook de sleutel tot het verbeteren van uw winstgevendheid.

 

Dimpekt weet dat u een zeer specifiek publiek moet bereiken. Onze ervaring met het ontwikkelen van online marketing campagnes verbeteren de effectiviteit van digitale marketing voor technologiebedrijven aanzienlijk.

Benieuwd of uw bedrijf online groeipotentie heeft?

Doe de online groeiscan!

Of

B2B Marketing voor Technologie bedrijven

B2B-technologiebedrijven zijn van alle markten thuis en produceren alles van printplaten tot en met complexe machines. Ze doen zaken op gebieden zoals mechanica, elektronica, productie, gezondheidszorg en communicatie. 

 

Wat de specialiteit van uw bedrijf ook is, het is belangrijk dat u een sterke reputatie en naamsbekendheid binnen uw vakgebied opbouwt. Uw positie als een hoog aangeschreven expert zal een grote aantrekkingskracht hebben op potentiële klanten.

Onze marketing Strategieën voor Software en Technologie bedrijven

Dimpekt biedt een breed scala aan diensten waaruit onze klanten kunnen kiezen om hun perfecte digitale marketing strategie te creëren. Onze diensten die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn: