Direct bellen? Bel: 088 767 2000

“Wereldwijde aandacht voor onze producten via linkedIn”

LinkedIn Connecties

Weergaven posts

Bedrijfspagina volgers

MEP produceert voice communication systemen. Ze hadden moeite om hun producten onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen. Ze wilden dit internationale publiek bereiken en enthousiast maken over de producten van MEP, zodat ze als ze hun voice communication systemen moeten vervangen gelijk aan MEP denken.

Uitdaging mep:

De sleutel tot succes voor MEP ligt in het opbouwen van een internationaal waardevol zakelijk netwerk. Een groot waardevol zakelijk netwerk is namelijk van essentieel belang om met nieuwe potentiële klanten in contact te komen. In contact komen met nieuwe potentiële klanten verspreid over de hele wereld was een grote uitdaging. Bovendien moet dit netwerk ervan overtuigd worden dat MEP de ideale partner is voor de ontwikkeling van nieuwe voice communication systemen.

Onze aanpak

We hebben de uitdagingen van MEP aangepakt door wereldwijd de juiste personen op LinkedIn te identificeren, personen die invloed uitoefenen bij besluitvorming over nieuwe voice communication systemen. Nadat we deze personen aan het LinkedIn-netwerk van MEP hebben toegevoegd, zijn we met hen in gesprek gegaan via het profiel van MEP.

 

Aangezien luchtverkeerstorens niet frequent nieuwe voice communication systemen aanschaffen, is het cruciaal om continu top-of-mind te blijven bij de juiste personen. Daarom zijn we wekelijks waardevolle en relevante content gaan delen op het persoonlijke profiel van MEP, zodat het opgebouwde netwerk MEP beschouwt als de meest betrouwbare autoriteit in de industrie!

 

Door de samenwerking tussen MEP en Dimpekt komt MEP op een efficiënte, resultaatgerichte manier in contact met potentiële klanten, zonder dat het hen tijd kost!

Resultaat

Meer cases

Plan een Gratis LinkedIn strategie sessie in (t.w.v. €450)

Ontdek hoe jouw MKB-bedrijf kan gaan groeien op LinkedIn.

“Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.”

Dit gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd: