Direct bellen? Bel: 088 767 2000

“Internationaal bekend bij nieuwe potentiële klanten”

LinkedIn Connecties

Weergaven posts

Bedrijfspagina volgers

Ooms Producten is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van bindmiddelen en asfalt, gericht op hooggekwalificeerde en duurzame wegconstructie. Ze bieden producten en oplossingen voor verschillende doelgroepen variërend van luchthavens, industriële locaties, snelwegen, havengebieden tot openbare ruimtes.

Uitdaging Ooms Producten:

Ooms Producten stond voor de uitdaging om haar internationale doelgroep op een laagdrempelige & efficiente manier te bereiken en tegelijkertijd groei te realiseren. Gezien er beperkte sales & marketing capaciteit was, wist Ooms Producten niet hoe zij dit doel moesten behalen. Het was voor hen van belang om consistent in beeld te blijven bij deze doelgroep en een goede reputatie op te bouwen.

"Het is lastig om (in het buitenland) snel in contact te komen met de juiste personen."

- Nick Brouwer, Managing Director Ooms Producten

Onze aanpak

Allereerst hebben we de (internationale) doelgroep van Ooms Producten geïdentificeerd en een marketing strategie ontworpen. Daarna hebben we binnen deze doelgroep de juiste personen geselecteerd en aan het netwerk van Ooms Producten toegevoegd.

 

Vervolgens zijn we actief aan de slag gegaan om dit netwerk enthousiast te maken over Ooms Producten. Dit deden we door relevante content te creëren en te delen welke inspeelt op de behoeften, uitdagingen en wensen van hun klant. Op deze manier blijft Ooms Producten constant in het vizier bij deze ‘besluitvormers’, waardoor ze automatisch aan Ooms Producten zullen denken wanneer ze het product nodig hebben.

 

Dit hele proces hebben we zo gestroomlijnd dat het weinig inspanning vergt van Ooms Producten zelf en slechts beperkte tijd in beslag neemt.

Resultaat

"We hebben veel nieuwe contacten in het buitenland gelegd. Bovendien was onze beurs stand daar ook super goed bezocht. "

- Nick Brouwer, Managing Director Ooms Producten

Meer cases

MEP

Plan een Gratis LinkedIn strategie sessie in (t.w.v. €450)

Ontdek hoe jouw MKB-bedrijf kan gaan groeien op LinkedIn.

“Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op.”

Dit gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd: